Welkom

Het Centrum Nascholing Onderwijs of CNO is een universitair nascholingscentrum voor onderwijspersoneel. Binnen de Antwerp School of Education van de Universiteit Antwerpen vormt het een zelfstandige entiteit. Lees hier meer over CNO.

 

Twee vestigingen,
één nieuw adres

Het CNO heeft twee vestigingen binnen de Universiteit Antwerpen: één op de Stadscampus en één op Campus Drie Eiken.

De vestiging in het centrum van Antwerpen verhuisde recent van het Brantijser naar een nieuw adres: Boogkeers 5, 2000 Antwerpen

Wegbeschrijvingen voor beide locaties vind je hier.

In de kijker

Masterclass: Een HRM-groeipad voor middenkaderleden. Dag 1: Kennismakingsdag. Onderzoek naar eigen positionering. 12-11-2019

Lees meer

Jongeren met extra antennes: over hoogsensitieve jongeren in het s.o. (herhaling 1) 26-02-2019

Lees meer

Meten en ruimte in de kleuterklas 19-03-2019

Lees meer


Faculty Research Day

Wil je als leerkracht op de hoogte zijn van de meest recente en baanbrekende onderzoeken van de Faculteit Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen?  Kom dan je licht opsteken tijdens de Faculty Research Day op woensdag 23 januari 2019.  Het volledige programma en praktische details vind je op deze pagina.  Inschrijven kan per mail aan Joris.Baeten@uantwerpen.be.


Maak kennis met de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte

De Faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de Universiteit Antwerpen heeft voor studiekiezers een kennismakingsaanbod uitgewerkt. Hierin stellen de talenopleidingen, de opleiding geschiedenis en de opleiding wijsbegeerte zich voor.
Interesse? Op deze pagina vind je het gedetailleerde programma en hoe je je kan inschrijven.